T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / ÇAYELİ - Çayeli Fen Lisesi

Okulumuzdan Başarılı Öğrencilere Ödül Töreni

Eğitimde başarının teşvik edildiği Çayeli Fen Lisesi'nde, 9, 10 ve 11. sınıf düzeylerinde yapılan tarama sınavlarında dereceye giren öğrenciler, ödüllendirildi. Okul yönetimi tarafından düzenlenen ödül töreni, öğrencilerin başarılarını kutlamak ve teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi.

Törende, tarama sınavlarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler ve başarı belgeleri takdim edildi. Okul Müdürü Orhan YAZICI, ödül töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilerin göstermiş oldukları başarıdan dolayı gurur duyduklarını belirterek, "Öğrencilerimizin gösterdiği başarılar, onların emeklerinin karşılığıdır. Bu başarılarını kutlamak ve teşvik etmek amacıyla bu ödül törenini düzenledik." dedi.

Törene katılan öğrenciler, başarılarını aileleriyle birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Dereceye giren öğrenciler, verdikleri emeklerin karşılığını almanın gururunu yaşayarak, gelecekleri için daha da motive oldular.

Törende, öğrencilere başarılarının devamını dileyen öğretmenler de, öğrencilerin emeklerinin karşılığını almalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Dereceye giren öğrencilerin, okulun başarısına katkı sağladıklarını belirten öğretmenler, öğrencilerin başarılarının devamını dilediler.

Çayeli Fen Lisesi öğrencileri, tarama sınavlarında gösterdikleri başarılarla okulun gururu oldu. Öğrencilerin başarılarının teşvik edilmesi ve desteklenmesi amacıyla düzenlenen ödül töreni, okulda olumlu bir motivasyonun oluşmasına katkı sağladı.

03-05-202403-05-202403-05-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.05.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 09:59 - Görüntülenme: 34
  Beğen | 0  kişi beğendi