Önder KORUK - Müdür Yardımcısı

1983’te Artvin ili, Yusufeli ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu babasının memuriyeti nedeniyle çeşitli okullarda okudu. Lise öğrenimini Artvin Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı. 2005 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Kâzım Karabekir Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 2019 yılında ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalında Tezli Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

2007 – 2020 yılları arasında Çayeli Kız Meslek Lisesinde görev yaptı. Bu yıllar arasında 2009’da Van Ticaret Lisesi ve Van Turizm Otelcilik Lisesinde asker öğretmen olarak bir yıl görev yaptı. 2011 yılında Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesinde, 2014 yılında ise Çayeli Fen Lisesinde bir yıl süreyle öğretmenlik yaptı. 08.09.2020 tarihi itibarıyla öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcısı olarak okulumuzdaki görevine başlayan Önder KORUK evli ve iki çocuk babasıdır.